https://nure.ua/zaproshuiemo-studentiv-do-uchasti-u-konkursi-stipendialnoi-programi-zavtra-ua
11 листопада Фонд Віктора Пінчука розпочав черговий 15-й відкритий конкурс стипендіальної програми «Завтра.UA» – найбільшої приватної загальнонаціональної програми з підтримки талановитої молоді в Україні. Її головна мета сприяти формуванню та зміцненню нового покоління інтелектуальної та ділової еліти країни.

До участі у конкурсі запрошуються студенти українських ЗВО – університетів, академій та інститутів будь-якої форми власності, 3 – 6 курсів денної форми навчання (бакалаврат та магістратура), громадяни України, віком до 35 років включно.
Прийом заявок на участь у конкурсі буде відкрито на сайті програми «Завтра.UA» з 11 листопада до 18 грудня 2020 року.

Звертаємо увагу! У зв’язку із несприятливою епідемічною ситуацією та запровадженням карантину умовами конкурсу 2020\2021 передбачена можливість проведення всіх етапів конкурсу в онлайн або офлайн форматі. Рішення щодо кожного туру буде прийматися в залежності від епідемічного стану. Також було пом’якшені вимоги до надання документів, зокрема рекомендаційний лист можна подавати без підпису рекоменданта.

Більш детальну інформацію про умови конкурсу «Завтра.UA» можна дізнатись на сайті у розділі «Конкурс» за посиланням.https://zavtra.in.ua/competition/